Suomeksi In English På svenska Norsk

Ohjauspaneeli

Tyylikäs ja helppokäyttöinen ohjauspaneeli selkein säätöominaisuuksin

Ohjauspaneeli voidaan upottaa seinään tai kiinnittää pinta-asennuksena. On/off -nappulan viivästysominaisuus suojelee lämmitintä vahinkokäynnistykseltä ja -sammutukselta.  Ohjauspaneeli on valaistu LED -valoilla, jotka kertovat käyttäjälle laiteen sen hetkisistä toiminnoista.

Ohjauspaneelin ominaisuudet

Helppo ja älykäs PI termo -ohjausvaihtoehto
PI -termo-ohjaus (valopetrolilämmittimissä normaali termostaatti, ei PI-ohjausta) takaa nopean lämmityksen ja tasaisen lämpötilan ylläpidon ilman vaihtelevia puhallusääniä. Lämmitin muistaa edellisen käyttökerran ohjaustavan seuravalla käyttökerralla. Katso animaatio.

Manuaalinen ohjausmahdollisuus                                                                                        Lämmitintä voidaan ohjata myös helposti manuaalisella ohjaustoiminnolla. Katso, miten ohjauspaneeli toimii.

Kaksiaskelinen air boost
Alentaaksesi kajuutan kosteustasoa, pääpuhaltimen puhallusnopeutta voidaan nostaa riippumatta lämpötila-asetuksista käyttäen air boost -toimintoa. 

Raitisilmatuuletus                                                                                                                           Kuumina hellepäivinä on kätevää puhaltaa raitista ilmaa kajuuttaan lämmitämättä kuitenkaan tilaa. Tämä on mahdollista ohjauspaneelin tuuletusominaisuuden avulla. 

Aurinkokytkin
Aurinkokytkin estää venettä lämpiämästä liian kuumaksi aamuisin, jolloin aurinko alkaa lämmittää venettä. Aurinkokytkin sammuttaa laitteen mikäli veneen lämpötila pysyy yli puoli tuntia liian kuumana. Liian kuuma tarkoittaa, että veneen sisälämpötila on +3 astetta yli termostaattiin asetun lämpötilan. 

Vahinkokäynnistys ominaisuus

Vahinkokäynnistys ja -sammutus on estetty kahden sekunnin start/stop nappulan viiveellä.

Pinta- ja uppoasennus mahdollisuus

  • Esimerkkikuva uppoasennetusta ohjauspaneelista

  • Esimerkkikuva kehysasennetusta ohjauspaneelista

 

 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.