Suomeksi In English På svenska Norsk

3008 Advanced-ohjauspaneeli

Uudistunut 3008 Wallas Advanced-käyttöpaneeli

Uudistunut 3008 Advanced ohjauspaneeli 40EA, Spartan ja Viking-laitteille on varustettu kolmella tukevalla painonäppäimellä ja selkeällä värinäytöllä. Ohjauspaneeli tarjoaa helppoa käyttöä sekä monipuolipuoliset ominaisuudet, etenkin kun vaadit lämmittimeltäsi paljon.

Uusien kovaan käyttöön suunniteltujen painonäppäimien ja helposti omaksuttavan logiikan ansiosta paneeli on entistä helpompi käyttää. Siinä on paljon uusia ominaisuuksia, mutta peruskäyttö on helppoa käynnistyksen ja sammutuksen pikatoiminnon ansiosta.

Uudella asennustelineellä ja irroitettavalla johdolla varustettu paneeli on äärimmäisen helppo asentaa ja vaatii vain pienen reiän tekemisen johdolle.

Laitteen kanssa keskustelu on tehty mahdollisimman helposti tarjoamalla kaikki tärkeät informaatiot helposti ymmärrettävästi tekstimuodossa. Näytöstä näet aina helposti kerralla tärkeimmät tiedot, kuten kuten esimerkiksi: sisälämpötilan, vedenlämpötilan(40EA), lämmittimen tehon ja lämmittimen tilan.

Ohjauspaneelissa on sisäänrakennettu WI-FI- ja Bluetooth-yhteydet, jotka mahdollistavat ilmaisen Wallas remote sovelluksen ja langattoman lämpötila-anturin käytön. Tällöin ohjainpaneeli voidaan asentaa kohteessa minne vaan itse lämmitin säätyy langattoman lämpötila-anturin suhteen ja laitteen käytön voit hoitaa sovelluksella kaikkialta kuuluvuuden piiristä. Sovelluksen ansiosta lämmittimen säätö on aina helppoa ja enää ei tarvitse liikkua erikseen lämmittimen säätämistä varten vaan kaikki hoituu langattomasti. Sovelluksella voidaan päivittää ohjauspaneeliin ja lämmittimeen aina viimeisimmät ohjelmistopäivitykset, jotta saat aina käyttöön viimeisimmät uudistukset laitteeseesi.

Lisäksi sovellus tarjoaa paljon tärkeää informaatiota käyttäjälle. Sen avulla voit tarkistaa akun jännitteen kehityksen, sisälämpötilan, käyttötunnit ja paljon muuta mielenkiintoista informaatiota. Uutuutena siinä on myös parantunut lämmittimien hallinta, jolloin voit nimetä lämmittimesi ja ohjata sovelluksella useampaa lämmitintä.

Käytännön toiminallisuuden kannalta ohjauspaneelissa on entistä tarkempi lämpötilan hallinta. Perinteisen PI-termostaatin lisäksi se ennustaa lämpötilan muutoksia, joka takaa tasaisemman lämmön ja säästää energiaa. Myös puhallustehoa ja lämmittimen puhtautta on uuden paneelin hallinnan kautta parannettu. Kaikki puhaltimet toimivat nyt ensimmäisenä diesel-lämmittimistä kierroslukuohjatusti, jolloin mikään ulkopuolinen tekijä ei vaikuta palamiseen tai puhaltimeen vaan ne toimivat aina äärimmäisen tarkasti.

 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.