Suomeksi In English På svenska Norsk

Wallas 40EA

Etähallittava Vesikeskuslämmitys aurinkosähkömökkeihin

Wallas 40EA on ensimmäinen diesel toiminen off-grid vesikeskuslämmitys järjestelmä, joka tarjoaa aurinkosähkökohteeseen perinteiset kodin lämmitysmukavuudet. Lämmitin on suunniteltu lämminvesivaraajan ja lattialämmityksen tai nestekiertoisen patteriverkoston kanssa käytettäväksi.

Lämmön tasaisesta jakautumisesta laite huolehtii automaattisesti ja sillä voidaan toteuttaa kahta eri vesikiertopiiriä, jolloin lämmitystä on helppo hallita. Itse laitteen käyttö ja hallinta on erittäin helppoa. Laitteen mukana tulee aina Wallas Advanced ohjauspaneeli, jolloin laitetta voidaan hallita käyttöpaneelin lisäksi myös etänä Wallas Remote APP:lla etänä WIFI-verkon ollessa saatavilla. Säädät vain sopivan lämpötilan ja laite automaattisesti säätyy toiveesi mukaisesti samalla myös energiaa säästyy kun lämmität mökkisi vain silloin kun lämmölle on tarvetta.

Laite on myös äärimmäisen energiatehokas(A+). Suositeltu polttoaine on uusiutuva matalan hiilijalanjäljen omaava NESTE MY diesel, mutta tarvittaessa polttoaineena voidaan käyttää myös normaalia dieseliä tai kevyt polttoöljyä.

Laite on laajalti käytetty Pohjoismaissa ja todettu toimivaksi kesän viileistä öistä aina talven koviin pakkasiin (-40°).

Etuja 40EA keskuslämmitysjärjestelmällä perinteisiin ilma- ja säteilylämmittimiin on paljon:

 • Lattialämmityksellä voidaan lämmittää mökkiä hyvin tasaisesti. Ei tule kylmiä paikkoja ja lattiat pysyvät aina kuivina, vaikka mökkiaskareiden mukana tulisikin hieman kosteutta sisälle.

 • Lämmitin voidaan sijoittaa tekniseen tilaan, jolloin huoneet pysyvät siisteinä ja lämmitin ei vie sisutustilaa.

 • Parempi ilman laatu. Lattialämmitys vähentää pölyn ja muiden allergeenien ilmaan nousua hengitysilmaan verrattuna muihin lämmitysmuotoihin.

 • Ei kosteutta ja eikä palokaasuja huoneilmaan. Parempi huoneilma, kosteus ei turmele rakenteita ja sisustusta.

 • Turvallinen. Pintalämpötilat ovat laitteessa ja nestekierrossa aina matalia, jolloin kokonaisuus on turvallinen kaikille perheenjäsenille ja lemmikeille, kaikki laitteen pinnat ovat turvallisia koskettaa.

Economical

Esilämmitä mökkisi

 • Astu lämpimään mökkiin. Wallas mökkilämmitintä on helppo hallita älypuhelimen näytöltä, Ipadiltä tai tietokoneelta -mikä vain onkin helpoin vaihtoehto sinulle.

Kuiva lämpö pitää kosteuden poissa ikkunoistasi

 • Ikkunoiden lisäksi, kuiva lämpö pitää petivaatteesi kuivina.
 • Kaikki paloprosessit tuottavat kosteutta kemiaalisen reaktion johdosta. Käyttäessäsi Wallasta, kaikki paloprosessita syntyvä kosteus johdetaan ulos huoneesta toisin kuin kaasulämmittimissä. Tämän takia Wallaksella lämmittäminen kuivattaa mökkisi.
Colour
Colour

Kaksi hienoa väritystä

 • Grafiitinharmaa on kaunis yksivärinen vaihtoehto.
 • Talven valkoinen väri sopii erinomaisesti vaaleaan sisustukseen

Luotettava

 • 2 +1 vuoden takuu kaikille Wallas-tuotteille. Extra takuuvuoden saat rekisteröitymällä tästä.
 • Takaaksemme tuotteittemme korkean laadun, jokainen Wallas -tuote testataan manuaalisesti ennen asiakkalle lähettämistä
Luotettava
 

 

Älypuhelinsovellus
» Lue lisää
  3008 Advanced-ohjauspaneeli

» Lue lisää
 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.