Suomeksi In English På svenska Norsk

Wallas Viking Combi-venelämmitin

Tekniset tiedot
Tarvikkeet

Älykäs yhdistelmälämmitin veneseen!

Combilla lämmität veneen sisätilat sekä lämpimän käyttöveden!

Viking Combi on dieselkäyttöinen lämmitin, joka mahdollistaa normaalin ilmalämmityksen sekä lämminvesivaraajan lämmityksen. Se on toimiva ratkaisu esimerkiksi perämoottoriveneeseen, jos haluat lämmitetyt sisätilat ja lämmintä vettä suihkussa käyntiin, ilman että on tarpeen käyttää rantasähköä tai muuta vedenlämmitystapaa.

Lämmitin on erittäin helppo käyttää ja se on automaattisesti ohjautuva lämmitystarpeen mukaan. Veden lämmityksen ollessa minimillä se pitää veden lämpötilan vakiona ja täydellä teholla se lämmittää veden muutomassa tunnissa, riippuen  varaajan eristyskyvystä ja nesteen määrästä. Ilman ja lämpötilan suhteen hallinta on kuin perinteisissä ilmalämmittimissä. Suositeltu lämminvesivaraajan koko on: 15-25 l (4-6.6 Gal.), joka riittää veneessä normaalisti 4-hengen käyttöön. Monipuolisuuden kannalta kannattaa valita varaaja, jossa on myös sähkövastuksella tapahtuma veden lämmitys. Tällöin voit itse valita lämmitätkö veden lämmittimellä vai sähköllä. Hankinnan osalta suosittelemme kysymään kokonaispakettia asennuksella, sillä nestekiertolämmimet vaativat usein korkeaa ammattitaitoa asennuksen osalta.

 Toiminnallisuuden lisäksi konkreettisia uudistuksia lämmittimessä on lukuisia.

Käyttäjälle tärkeä uudistus on uusi monipuolinen ja informaatinen Wallas-advanced ohjauspaneeli. Siinä on sisäänrakennetut WI-FI ja Bluetooth yhteydet. Se mahdollistaa laitteen täydellisen hallinnan ilmaisella ja helppokäyttöisellä Android ja APPLE kännyköissä saatavalla Wallas Remote Applikaatiolla. Tällöin laitteen etäkäyttö on ilmaista olemassa olevassa Wi-FI verkossa ja veneessä ollessa laitetta voi käyttää bluetooth-verkon kautta ilman että tarvitsee aina siirtyä ohjauspaneelin luokse. Lisäksi laite hyödyntää ensimmäisenä venelämmittimenä mukana tulevaa langatonta lämpötila-anturia, joka mahdollistaa lämmön mittaamisen halutusta paikasta. Anturi on helppo siirtää haluttuun paikkaan ja täten mahdollistaa parhaan mahdollisen lämpötilan seurannan kohteessa.

Teknisesti laitteessa  on uutta kierroslukuohjatut puhaltimet, ne ovat perinteisiä puhaltimia tarkempia, paremmin tehon säilyttäviä ja myös kestävämpiä. Polttimena siinä on uusin versio GreenBoost polttimesta, joka on suunniteltu palamaan puhtaasti, tehokkaasti myös uusiutuvilla Dieseleillä. Samalla myös laitteen pintalämpötiloihin ja turvamekanismeihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jolloin laite on turvallinen asentaa ja käyttää.

Laite on suunniteltu ja valmistettu pitkäikäiseksi pääosin kierrätettävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja merivesialuministä. Käyttämällä matalan hiilijalanjäljen HVO-dieseliä se on erinomainen valinta myös ympäristötietoiselle veneilijällä.

Osta laite »

 

 
Vähävirtainen

Hiljainen

  • Äänitaso vastaa rauhallista keskustelua.
  • Laminaarinen palaminen takaa, että naapuriveneesi asukit voivat nauttia luonnon rauhasta.

Vähävirtainen

  • 0.5 - 2.0 A virrankulutus mahdollistaa pitämään veneesi lämpimänä pienellä akkukapasiteetilla
Hiljainen
Luotettava

Luotettava

  • 2 +1 vuoden takuu kaikille Wallas-tuotteille. Extra takuuvuoden saat rekisteröitymällä tästä.
  • Varmistaaksemme tuotteittemme korkean laadun, jokainen Wallas -tuote testataan manuaalisesti ennen asiakkaalle lähettämistä.

 

Rakenna oma Wallas-pakettisi

  • Wallas tarvikeapuri auttaa sinua valitsemaan juuri oikeat tarvikkeet sinun veneeseesi.
  • Tarvikeapuri löytää myös lähimmän jälleenmyyjäsi ja lähettää heille tarjouspyynnön.

 

Älypuhelinsovellus
» Lue lisää
  3008 Advanced-ohjauspaneeli

» Lue lisää
 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.