Suomeksi In English På svenska Norsk

Wallas Remote-sovellus

Wallas Remote-älypuhelinsovellus on lämmittämisen nykyaikaa.

Uusi Spartan ja Viking-malleihin  saatava Wallas remote APP on lämmitin markkinoiden kehittynein etähallinta. Se on saatavilla ilmaiseksi Android ja IOS laitteille ja toimii WI-FI tai Bluetooth verkon kautta.

Sovellus on äärimmäisen helppo käyttää. Pitkällä painalluksella laite käynnistyy ja nuolinäppäimistä on helppo säätää lämpöä. Lisäksi se tarjoaa tekniikasta kiinnostuneille käyttäjille paljon lisätietoa käytöstä, kuten käyttötunnit ja käynnistyskerrat, jännitteen ja huolto-informaation.

Hienointa kuitenkin sovelluksella on sen etäpäivitysominaisuus. Sovellukseen tulee päivityksiä asiakaspalautteiden perusteella tasaisesti ja se tarjoaa aina uusimmat ominaisuudet käyttäjälle. Sovelluspäivityksen lisäksi voidaan etäpäivittää itse lämmittimen ohjelmistoja, jolloin saat aina käyttöösi puhtaimmat ja parhaimmat toiminnot lämmittimeesi.

Normaalisti lämmittimen lähellä sovellus käyttää Bluetooth verkkoa, joka kuluttaa vähemmän sähköä ja mahdollistaa reaaliaikaisin hallinnan. Eli ollessasi autiolla saarella keskellä merta, niin pystyt silti hallinnoimaan lämmitintä sovelluksella.

Kotoa kohteen etähallinnasssa laitteen ollessa kytkettynä Wi-FI verkkoon on myös täydellinen etähallinta käytössä. Samalla sovellus tarjoaa mahdollisuuden seurata erilaisia kuvaajia lämpötilasta, akun jännitteestä ja muista mielenkiintoisista asioista.

 

Lataa sovellus (Android):
Get it on Google Play 

Lataa sovellus (iPhone & iPad):

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.