Suomeksi In English På svenska Norsk

Wallas Spartan 3*75mm

Tekniset tiedot
Tarvikkeet

Vahvin Wallas, josta riittää lämpöä ja puhallusta!

Kaikkien aikojen tehokkain Wallas-lämmitin. 4,5 kW diesel-lämmitin voimakkaalla puhallusteholla ja älykkäällä teknologialla. Wallas Spartanissa on 3*75mm ilmaputkisto. 

Wallas Spartan Air on lämmitin on erinomainen valinta isommankin veneen lämmittämiseen. Siinä on lämmitys ja puhallus tehoa reilusti vaativaankin käyttöön. Lisäksi se tuo kodin mukavuudet ja hallinnan myös veneeseen, sekä on varmatoiminen että helppokäyttöinen.

3*75mm putkiston ansiosta lämmittimen lämpöä on helpompi jakaa eripuolille venettä. Suuremman putkistotilavuuden ansiosta ilmavirralla on myös vähemmän vastusta, jolloin ilmavirta on äänentasoltaan hiljaisempi ja virtaushukka on pienempi, jolloin voit nauttia veneessä olosta enemmän ja samalla myös energiaa säästyy. 

Lämmittimessä on runsaan lämmitystehon ja puhalluksen lisäksi lukuisia uusia ominaisuuksia.

Käyttäjälle tärkein uudistus on uusi monipuolinen ja informaatinen Wallas-advanced ohjauspaneeli. Siinä on sisäänrakennettu WI-FI ja Bluetooth yhteydet. Se mahdollistaa laitteen täydellisen hallinnan ilmaisella ja helppokäyttöisellä Android ja APPLE kännyköissä saatavalla Wallas Remote Applikaatiolla. Tällöin laitteen etäkäyttö on ilmaista olemassa olevassa Wi-FI verkossa ja veneessä ollessa laitetta voi käyttää bluetooth-verkon kautta ilman että tarvitsee aina siirtyä ohjauspaneelin luokse. Lisäksi laite hyödyntää ensimmäisenä venelämmittimenä mukana tulevaa langatonta lämpötila-anturia, joka mahdollistaa lämmön mittaamisen halutusta paikasta. Anturi on helppo siirtää haluttuun paikkaan ja täten mahdollistaa parhaan mahdollisen lämpötilan seurannan kohteessa.

Teknisesti laitteessa  on uutta kierroslukuohjatut puhaltimet, ne ovat perinteisiä puhaltimia tarkempia, paremmin tehon säilyttäviä ja myös kestävämpiä. Puhallustehoa onnäillä uusilla puhaltimilla maksimiteholla niin paljon, että herkkäunisimmille suositellaan äänenvaimentimia  runsaasta ilmavirtauksesta johtuvaa kohinaa hiljentämään. Polttimena laitteessa on uusin versio 4,5kw GreenBoost polttimesta, joka on suunniteltu palamaan puhtaasti, tehokkaasti myös uusiutuvilla Dieseleillä. Samalla myös laitteen pintalämpötiloihin ja turvamekanismeihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jolloin laite on turvallinen asentaa ja käyttää.

Laite on suunniteltu ja valmistettu pitkäikäiseksi pääosin kierrätettävistä materiaaleista. Käyttämällä matalan hiilijalanjäljen HVO-dieseliä se on erinomainen valinta myös ympäristötietoiselle veneilijällä.

Osta laite »

 
Vähävirtainen

Tehokas

  • Spartanin korkealaatuisessa puhaltimessa on tarpeeksi voimaa lämmittämään jopa 15 metrinen vene.

Hiljainen

  • Laitteen puhallusääntä voi hiljentää vielä halutessasi äänenvaimentimilla.
  • Laminaarinen palaminen takaa että naapuriveneesi asukit voivat nauttia myös luonnon hiljaisuudesta
Hiljainen
Luotettava

Luotettava

  • 2 +1 vuoden takuu kaikille Wallas-tuotteille. Extra takuuvuoden saat rekisteröitymällä tästä.
  • Varmistaaksemme korkean laadun, jokainen Wallas -tuote on testattu ennen asiakkaalle toimittamista.

 

 

Älypuhelinsovellus 
» Lue lisää
  3008 Advanced-ohjauspaneeli

» Lue lisää
 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.